СПА преживяване

СПА преживяване

Осветлението и музиката в нашите солни стаи създават релаксираща обстановка за бягство от ежедневния стрес и грижи. Халогенератори от последно поколение се грижат за и контролират лечебната и безопасна концентрация на сух солен аерозол. Стените са изцяло облицовани със сол, което създава стерилна среда. Помещенията са оборудвани с високоефективни вентилационни системи за поддържане на свеж и чист микроклимат, които се активират след всяка сесия за пълна вентилация на въздуха. Подовото отопление осигурява комфорт и топлина на пода, посипан със значително количество сол, която пресъздава условията за игра в голям пясъчник.

ПОДГОТОВКА

Ако това е първият път, когато идвате в „Солна къща“, Ви молим да бъдете при нас около 20 минути преди насрочената сесия, за да се информирате за начина, по който протича, за очаквания ефект и за да се подготвите. Ако вече сте ни посетили веднъж, ще Ви бъдат достатъчни 5 до 10 минути преди уговорения час. Ще бъдете помолени да сложите калцуни върху обувките си, на децата- чисти чорапки. Личните си вещи можете да заключите в шкафчетата за посетители. При желание избирате нещо за слушане или четене и сте готови!

СЕСИЯТА

Сесията за възрастни (хората над 12 г.) продължава 50 минути, а сесията за деца (под 12 г.) – 25 минути. Това е така, защото човек на средна възраст прави около 12-15 вдишвания в минута, а малките деца около два пъти повече. По време на сесията всичко, което трябва да правите е да седнете, да се отпуснете в удобния стол и да дишате нормално. Можете да четете, да слушате музика или да подремнете. Децата в солната стая ще могат да се забавляват като в голям пясъчник и да проучават занимателните игри, предоставени за тях. В това време аерозолните частици ще работят по-пътя си до най-дълбоките места на белите Ви дробове, а попаднали веднъж върху кожата Ви – действието им е сигурно.
В знак на внимание към другите, ще бъдете помолени да използвате само в тих режим мобилния си телефон или други електронни устройства, които носите със себе си.

ДРЕСКОД

Няма специални изисквания към облеклото. Температурата и влажността в солните ни стаи е комфортна. Забранено е внасянето на храна и напитки (освен вода, разбира се). Имаме шапки за коса и пелерини за покриване на дрехите в случай, че се нуждаете. Ако имате кожен проблем е препоръчително да носите подходящо облекло, за да можете да изложите тази зона от кожата си на действието на солта. Избягвайте използването на парфюми, одеколони и козметика със силни аромати преди да посетите солните ни стаи.

Посети нашите обекти

Напред

Направи резервация онлайн

Напред