ЗДРАВЕТО НА НАШИТЕ ДЕЦА

Нарастващите количества прах и замърсяване на въздуха са причина децата да страдат от астма, кашлица, настинки, алергии и други респираторни заболявания. Контролираната солна терапия е прекрасна възможност за прочистване и облекчаване на неприятните и болезнени симптоми на респираторни и кожни заболявания като астма, ринит, запушване на носа, възпаление на сливиците, алергии, екземи, ушна инфекция, синузит, кашлица, настинка, грип, белодробни инфекции. Солната терапия в контролирана среда е холистичен, 100% натурален, безлекарствен, безопасен и приятен метод за подобряване на състоянието при различни заболявания и укрепване здравето при хора от всички възрасти.

солна стая, солна терапия, халотерапия

КОНТРОЛИРАНА СОЛНА ТЕРАПИЯ ЗА ДЕЦА

Изследванията показват, че децата реагират на солна терапия по-бързо от възрастните и резултатите са отлични. Голям процент сред тях показват значително подобрение в техните симптоми едва след пет проведени сесии. Намалява зависимостта им от редовен прием на лекарства като антибиотици и стероиди, които имат вредни дългосрочни странични ефекти. Този метод е помогнал на хиляди деца по целия свят да дишат по-лесно, да се чувстват по-добре и да се противопоставят на вирусни нфекции по-ефективно.

БЕЗ ШЕГА - САМО ИГРА!

Най-прекрасната част за лечението със сол е, че децата дори няма да се усетят, че са на терапия! Всичко, което те трябва да правят, е да дишат нормално и/или да бъдат подходящо облечени, за да изложат на действието на солта проблемните участъци от кожата им. Микрочастиците суха сол ще направят тяхната магия! В СОЛНА КЪЩА имаме специална стая за най-малките, оборудвана с много играчки за развлечение. Така че, докато децата играят, техните дихателните пътища и кожата ще се прочистват и освобождават от замърсявания, възпаления и алергии.

Повече за ДЕЦАТА В СОЛНА КЪЩА