Нови ограничителни мерки

окт. 20, 2021 | Новини/Статии

Утре (21.10.2021 г.), обектите на „Солна къща“ в гр. София ще бъдат отворени, ще работят с нормално работно време и ще обслужват клиенти при спазване на всички временни противоепидемични мерки, въведени със Заповед № РД-01-856 от 19.10.2021 г. на министъра на здравеопазването.
Актуална информация за промени в работното ни време, ще публикуваме своевременно тук или в каналите ни във фейсбук и инстаграм.
 
 
📍 Всички детски солни сесии в „Солна къща“ са индивидуални 😉 (при резервация не запазвате място в солната стая, а цялата стая), като цената е за редовно посещение. Можете да вземете приятелче 👫, ако ви е скучно, но ние няма да поканим никого с Вас;
📍 Сесиите за възрастни са с намален капацитет 😴😴😴.
 
 
Ако не виждате свободни места в онлайн-резервационната ни система, можете да проверите и по телефона. Предвид обстоятелствата понякога разместваме мъничко сесиите, за да успеем да удовлетворим всички клиенти, ако е възможно!
 
 
МултиСпорт услугата остава валидна до следващо нареждане!
 
 
При спазване на стриктни мерки за дезинфекция и хигиена в солните ни стаи „Солна къща“ продължава да предлага качествена контролирана солна терапия на своите клиенти в изключително комфортни условия.
 
 
 
Благодарим Ви за доверието!
Поемете дъх в „Солна къща”!

 

 
Сподели