Най-важните етерични масла през зимата

окт. 29, 2021 | Новини/Статии

От няколко години „Солна къща“ е партньор на официалния представител на френската Laboratoire Altho  в България.

С дълбока страст към света на растенията и всички богатства и респект към природата и благосъстоянието на всеки, лаборатория Altho произвежда 100% натурални и био сертифицирани етерични и базови масла, както и други продукти с изключително високо качество. Не винаги всичко е налилчно, тъй като прецизния и качествен процес на дестилация е по-труден и по-бавен, и понякога количествата се изчерпват. Но качеството на маслата е от висок клас. Те са подходящи както за външна, така и за вътрешна употреба (сертифицирани като био храни). Тези, които не са от биоземеделие са от диворастящи култури / редки растения, растящи в джунглата напр./, които също дефакто са екологично чисти.

Като допълнение към солната терапия в грижата за здравето и респираторната хигиена, „Солна къща“ предлага най-важните и основни етерични масла в ароматерапията. Можете да ги закупите онлайн през електронния ни магазин или в центровете ни за солна терапия в гр. София, когато посещавате солните ни стаи.

Представяме Ви СЕТ „ЗИМА“, съдържащ три от най-важните „зимни“ масла на страхотна цена от 59,00 лв.:

📍   БИО етерично масло ЧАЕНО ДЪРВО
📍   БИО етерично масло РАВИНТСАРА
📍   БИО етерично масло от ЕВКАЛИПТ РАДИАТА
Съдържание: 3 Х 10 ml

Основните етерични масла за превенция и третиране на вирусите, грипа, настинки, кашлица. Съдържа: 100% чисти и органични етерични масла, с хемотип.

Посетете новия електронен магазин на „Солна къща“ – https://houseofsalt.eu/product/set-3-eterichni-masla-zima .

 
Сподели